MANSION и Team PokerNews Дават по 8 места за WSOP на ден!

MANSION и Team PokerNews Дават по 8 места за WSOP на ден! 0001

В рамките на една седмица само в MANSION, дневният турнир за $100,000, ще бъде преобразуван в MANSION Team PokerNews Main Event Сателит – с грантирани 8 места за WSOP Main Event всеки ден през тази седмица.

Таксата за вход си остава, както на турнира за $100 000 а именно $100, началото на турнирите също остава непроменено, единствената разлика е в това, че вместо $100 000 гарантирани наградния фонд на всеки един турнир ще се състои от 8 места за WSOP 2007 Main Event. Това означава, че поне 56 играчи ще получат невероятната възможност да пътуват до Las Vegas. Всеки един от пакетите е на стойност $12 500, като $10 000 са такса за турнира а останалите за самолет и хотел.

Всеки класирал се от тези турнири, ще има страхотната възможност да бъде част от отбора на PokerNews – което включва придобивки от типа на специално изработени аксесоари, покани за частни сбирки на отбора и възможност за повишаване на успехите на турнирния подиум на Team PokerNews блога.

Тази невероятна промоция стартира на 21 Май и ще продължи до 27 Май. Таксата за тези сателити е само $100, като има начин да се класирате за тях и с по скромната сума от $10. MANSION Team PokerNews Main Event Сателит ще се играе от 7:00 EDT (11:00 GMT) в Понеделник, Сряда и Петък, и от 16:00 EDT (20:00 GMT) в Вторник, Четвъртък, Събота и Неделя.

MANSION и Team PokerNews организират също и $12,000 Added Main Event Сателит в неделя 26 Май от 17:00 EDT (21:00 GMT). Този турнир е отворен за всички играчи. Победителят в него ще получи пакет на стойност $12 000, който ще бъде добавен към моментния награден фонд. Таксата за участие в този турнир е само $50. Всеки играч започва с начален стак от 5000 чипа, блайндовете ще бъдат на нива от по 15 минути, така че ако искате да станете част от най-голямото покер събитие на годината това е една уникална възможност, не я пропускайте.

Свързани статии

Коментари

Все още няма коментари. Напишете първия!

Какво мислиш?
Регистрирай се, за да оставиш коментар, или се впиши с facebook